Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος της Ατλέτικο (5-0)

Περίπατος της Ατλέτικο (5-0)

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ατλέτικο Μαδρίτης διέσυρε την Έιμπαρ και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας στην κορυφή της La Liga.

Η Ατλέτικο έχει σφυγμό! Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες και διέλυσε με 5-0 την Έιμπαρ, παραμένοντας στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες της φετινής εμφανίσεις και επέστρεψε στις νίκες, ανεβάζοντας τη διαφορά στο +4 και στο +5 από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Δύο γκολ ο Κορέα, δύο ο Γιορέντε και ένα ο Καράσκο.

Αν και το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει στραβά για τους «ροχιμπλάνκος», η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε βρήκε τελικά το τέρμα που «ξεκλείδωσε» την εστία της Έιμπαρ. Σκόρερ ο Άνχελ Κορέα, που εκματελλεύτηκε την πάσα του Κορέα και άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, γράφοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Αργεντινός βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν μετά την πάσα του Καράσκο, γύρισε πανέμορφα μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε άψογα, διαμορφώνοντας το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 49ο λεπτό, ο Καράσκο έγινε εκτελεστής και έγραψε το 3-0, κλειδώνοντας οριστικά τη νίκη για την Ατλέτικο που συνέχισε να πιέζει και βρήκε άμεσα νέο τέρμα με τον Μάρκος Γιορέντε που έκανε το 4-0 στο 53ο λεπτό. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Γιορέντε στο 68ο λεπτό…

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς (74′ Φελίπε), Χιμένεθ, Λόντι, Καράσχο (70′ Τορέιρα), Έκτορ Ερέρα (70′ Κοντογκμπιά), Κόκε (61′ Βιτόλο), Σαούλ, Κορέα (61′ Ντεμπελέ), Γιορέντε

ΕΪΜΠΑΡ: Ντιμίτροβιτς, Ντουφούρ (62′ Πάουλο Ολιβέιρα), Μπούργος, Αρβίγια, Κότε, Ατιένθα, Πόθο, Σέρχιο Άλβαρεθ, Αλέις Γκαρθία (62′ Ινούι), Κέβιν Ροντρίγκες (73′ Ράφα), Κίκε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024