Παναθηναϊκός : Με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα υποδέχεται τον Άρη
Τρία είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού για το ματς με τον Άρη
Ο Αϊτόρ, ο Αλεξανδρόπουλος και ο Σανκαρέ είναι οι τρεις που αναλαμβάνουν να αντικαταστήσουν τους απόντες Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χατζηγιοβάνη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη.
Με τις επιλογές αυτές ο Λάζλο Μπόλονι δεν επιφύλαξε έκπληξη σε σχέση με τις δοκιμές που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».
Ο Ρουμάνος παρατάσσει το Τριφύλλι με σύστημα 4-3-3.
Ο Διούδης θα είναι στην εστία, οι Βέλεθ και Νιας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Μολό θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουανκάρ το αριστερό.
Στη μεσαία γραμμή, οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ και Αλεξανδρόπουλος θα είναι οι τρεις χαφ, ενώ στην επίθεση ο Αϊτόρ θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Βιγιαφάνιες αριστερός εξτρέμ και ο Μακέντα στην κορυφή.
- Marseaux – Εύη Δρούτσα: Η κόντρα για τη Eurovision καλά κρατεί – Πινγκ πονγκ οι απαντήσεις
- Στις 4/2 το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
