Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε κι ελπίζει η Γιουνάιτεντ (3-1)

Νίκησε κι ελπίζει η Γιουνάιτεντ (3-1)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Μπέρνλι, μείωσε τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στους οχτώ βαθμούς και δείχνει πως θα το παλέψει μέχρι το φινάλε…

Μάχη μέχρι τέλους… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της μαχητικής Μπέρνλι στο «Όλντ Τράφορντ», έφτασε στην 5η συνεχόμενη της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και μείωσε τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στους οχτώ βαθμούς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στη νίκη και έδειξαν πως θα το παλέψουν μέχρι το φινάλε (έξι αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος), εξαντλώντας όλες τις μαθηματικές ελπίδες που έχουν αυτή τη στιγμή.

Μέτριο το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να έχει την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κάποια κλασική ευκαιρία…

Το γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους» ήρθε τελικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μέισον Γκρίνγουντ να ανοίγει το σκορ στο 48ο λεπτό και να γράφει το 1-0 για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η απάντηση της Μπέρνλι δεν άργησε να έρθει, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Ταρκόφσκι έφερε το ματς και πάλι στα ίσα! Η Γιουνάιτεντ ωστόσο είχε την κατοχή και στο 84′ τη μετουσίωσε σε γκολ… Σκόρερ και πάλι ο Γκρίνγουντ που έφτασε τα 15 γκολ με τη Γιουνάιτεντ στην Premier League από την περασμένη σεζόν που έκανε το ντεμπούτο του, με τον 19χρονο να γράφει το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Έντισον Καβάνι μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024