
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα
Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.
Με τριάδα στην άμυνα παρατάσσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ο Πέδρο Μαρτίνς, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινάει τους Πειραιώτες με 3-5-2, έχοντας τον Σα μπροστά από την εστία και τους Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην τριάδα της άμυνας.
Οι Ανδρούτσος και Ρέαμτπσιουκ θα είναι τα δύο φουλ μπακ, με τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη στα χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί, με τους Μασούρα και Μπρούμα να κινούνται στα δύο άκρα, ως στηρίγματα του Μαροκινού επιθετικού.
Συνοπτικά η 11άδα: Σα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ



