Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα για 85 λεπτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως ο Έλντες Λόπες ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για την Ένωση λίγο πριν το φινάλε.
Η Ένωση πίεζε τους Αρκάδες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αρκούσε μια μπαλιά του Πέτρου Μάνταλου στο δεύτερο δοκάρι προς τον Πορτογάλο, ο οποίος με δύσκολη προβολή σκόραρε για το 2-1 της ΑΕΚ, με τον Μάνταλο να δίνει τη δεύτερη ασίστ του στο ματς.
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.
Οδοστρωτήρας ο Δημήτρης Χατσίδης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με δυο ασίστ (η μια στον 38χρονο Τάισον που πανηγύρισε με το (γνωστό) μπαστουνάκι). Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το α’ ημίχρονο