
ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης : Άνοιξε το σκορ ο Γαλανόπουλος, ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 ο Ριέρα (vids)
Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στο ΟΑΚΑ με σκόρερ τον Γαλανόπουλο, όμως η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης ήρθε άμεσα με σκόρερ τον Ριέρα.
Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο 39ο λεπτό με τον Γαλανόπουλο, μετά από μια πολύ όμορφη προσπάθεια του Μάνταλου, όμως δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμα.
Πιο συγκεκριμένα, οι Αρκάδες βγήκαν κατευθείαν μετά το γκολ της Ένωσης να ψάξουν την ισοφάριση και την βρήκαν στο 41ο λεπτό. Ο Αστέρας αναπτύχθηκε όμορφα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή στον Ριέρα κι εκείνος με ένα δυνατό σουτ από πλάγια νίκησε τον Αθανασιάδη και έκανε το 1-1 για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.
Δείτε το γκολ του Γαλανόπουλου:
Και το γκολ του Ριέρα:
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ



