Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Άδειασε» τον Φλικ η Μπάγερν Μονάχου

«Άδειασε» τον Φλικ η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου… έβαλε στην θέση του τον Χανς Φλικ, λέγοντας του πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να δώσει μία διευκρίνηση στο προπονητή της, Χανς Φλικ, μετά τις δηλώσεις του περί αποχώρησης από την γερμανική ομάδα.

Οι Βαυαροί δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένοι με την κίνηση του Γερμανού τεχνικού και μέσω ανακοίνωση τους, του τόνισαν πως το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το 2023.

«Το απόγευμα του Σαββάτου (17/4) ο Χάνσι Φλικ έκανε κάποιες δημόσιες δηλώσεις, όπου μέσω αυτών έκανε γνωστό ότι δεν θα παραμείνει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, μετά το φετινό καλοκαίρι.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε και να τονίσουμε στον κ. Φλικ ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου που έχει ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2023.

Νωρίτερα τη φετινή σεζόν ο κ.Φλικ ενημέρωσε τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ότι δεν έχει πρόθεση να παραμείνει στην ομάδα. Παρόλα αυτά εμείς από την πλευρά μας του γνωστοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε καμία δήλωση και να πάρουμε καμία απόφαση πριν περάσουν τα ματς με τη Βόλφσμπουργκ, την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Μάιντς. Μιας και η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη γι’ αυτά τα ματς», υποστήριζε η σχετική ανακοίνωση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024