Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον τελικό του Λιγκ Καπ ο Φοίνικας Σύρου (3-0)

Στον τελικό του Λιγκ Καπ ο Φοίνικας Σύρου (3-0)

Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε με 3-0 σετ του Ολυμπιακού στη Βέροια και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φίλιππο Βέροιας (18/4).

Το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», που πραγματοποιείται στην Βέροια, πήρε ο Φοίνικας Σύρου. Οι νησιώτες επικράτησαν με 3-0 σετ του Ολυμπιακού και το απόγευμα της Κυριακής (18/4) θα αντιμετωπίσουν τον Φίλιππο Βέροιας με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η ομάδα της Σύρου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και πήραν την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν πάρα πολλά προβλήματα στην υποδοχή, δεν είχαν καλές επιλογές στην επίθεση και μοιραία ηττήθηκαν. Ο Φοίνικας πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με τους νησιώτες να έχουν καλύτερο ρόστερ από τον Φίλιππο Βέροιας, αλλά και πιο έμπειρους παίκτες.

Οι παίκτες του Ιγκόρ Γούρισιτς μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα εύκολα λάθη των Πειραιωτών και με πρωταγωνιστή τον Ράιτς πήραν το πρώτο σετ με 25-17.

Στο δεύτερο σετ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα ρίχνοντας στο τάραφλεξ τον Εφραιμίδη, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Ο Φοίνικας συνέχισε να είναι εντυπωσιακός σε σερβίς, υποδοχή και επίθεση και με 25-20 έκανε το 2-0.

Στην αρχή του τρίτου σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, αλλά από τα μέσα και έπειτα ο Φοίνικας κατάφερε να χτίσει μια διαφορά 5 πόντων (20-15). Οι νησιώτες παρέμειναν ψύχραιμοι και με 25-20 έφτασαν στο 3-0 και πήραν τη νίκη – πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Τα σετ 0-3 (17-25, 20-25, 20-25)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024