Μουρίνιο : «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Πογκμπά»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο Πολ Πογκμπά, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο παίκτης.
Αδιάφορο αφήνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο τα λόγια του Πολ Πογκμπά, ο οποίος έλεγε πως ο Πορτογάλος τα έβαζε με τους παίκτες του, όσο βρισκόταν στην ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όμως ο νυν τεχνικός της Τότεναμ φαίνεται πως μένει παγερά αδιάφορος για τις δηλώσεις αυτές, αφού όπως τόνισε δεν δίνει σημασία στα όσα λέει ο πρώην παίκτης του.
«Τι να πω για τα σχόλια του Πολ Πογκμπά. Θα ήθελα να πω πως δεν θα μπορούσε να με νοιάζει… λιγότερο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι λέει για μένα. Δεν με απασχολεί και δεν δίνω σημασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «σπερς».
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442