Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον τελικό του Κυπέλλου η Τσέλσι (1-0)

Στον τελικό του Κυπέλλου η Τσέλσι (1-0)

Ένα γκολ του Ζίγιεκ από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ήταν αρκετό για να δώσει στην Τσέλσι τη νίκη (1-0) επί της Μάντσεστερ Σίτι και την πρόκριση στον τελικό του FA Cup όπου θα διεκδικήσει τον ένατο τίτλο της στη διοργάνωση. Λέστερ ή Σαουθάμπτον ο αντίπαλος των «μπλε».

Θέση στον τελικό της 15ης Μάϊου έκλεισε η Τσέλσι που επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου χάρη σε γκολ του Ζίγιεκ. Λέστερ και Σαουθάμπτον κοντράρονται (18/4) στον άλλο ημιτελικό με τους «μπλε» να διεκδικούν το ένατο τρόπαιό τους στη διοργάνωση ενώ οι «Πολίτες» είδαν να χάνεται ο ένας από τους τέσσερις τίτλους της σεζόν.

Από ασίστ του Βέρνερ ο Ζίγιεκ σκόραρε στο 6′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ με τους Τζέιμς και Φερναντίνιο να έχουν από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ντε Μπρόινε αποχώρησε τραυματίας και στο 55′ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Σίτι. Ο Μάουντ βρήκε εξαιρετικά τον Βέρνερ στην πλάτη της άμυνας, ο Γερμανός γύρισε για τον Ζίγιεκ που σε κενή εστία έκανε το 1-0 με προβολή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα μάλιστα ο Ζίγιεκ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ αλλά ο Στέφεν του είπε «όχι» ενώ στο 69′ ο Ντίας είχε μια καλή στιγμή με κεφαλιά. Στο 84′ ο Στέρλιγκ έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-1 ενώ στις καθυστερήσεις ο Πούλισικ έκανε το 2-0 αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα (87’ Ζουμά), Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ, Ζιγές (79’ Έμερσον), Μάουντ (70’ Πούλισικ), Βέρνερ (79’ Χάβερτς)

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντίας, Μεντί, Ρόδρι, Φερναντίνιο, Τόρες (64’ Γκιντογκάν), Ντε Μπρόινε (48’ Φόντεν), Στέρλινγκ, Ζέσους

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024