Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε «ανάσα» ο Παναιτωλικός (1-0)

Πήρε «ανάσα» ο Παναιτωλικός (1-0)

Σε ένα κάκιστο από άποψη θεάματος παιχνίδι που μόνο από… σπόντα θα μπορούσε να μπει γκολ, ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη-ανάσα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Λισγάρα λίγο πριν το φινάλε.

Tέσσερα σερί ματς χωρίς τρίποντο είχε ο Παναιτωλικός αλλά έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί καθώς επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση όπου πλέον βρίσκεται η ΑΕΛ αλλά με ματς λιγότερο. Ελάχιστες οι ευκαιρίες στο ματς με τον Λισγάρα να είναι ο μοιραίος για την ομάδα του καθώς με αυτογκόλ λίγο πριν το φινάλε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στα πρώτα λεπτά, δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με τα λάθη να κυριαρχούν για τις δύο ομάδες όσο περνούσες ο χρόνος. Ο Απόλλωνας είχε παθητικό ρόλο έχοντας στόχο κυρίως να κρατήσει το μηδέν και έτσι το θέαμα ήτα πολύ κακό για όποιον παρακολουθούσε το παιχνίδι.

Στη σημαντικότερη φάση των πρώτων 45 λεπτών, ο Μπεντινέλι σκόραρε για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο 31′ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή, καθώς πριν το γκολ ο Λισγάρας χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ στον Ντουάρτε.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε όπως και το πρώτο, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. Τα… σπουδαία ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί, Μπεντινέλι και Ντομίνγκες είχαν δύο καλές στιγμές μέσα σε ένα λεπτό για τον Απόλλωνα με τον Κνετ να κρατά το μηδέν και στο 84′ ήρθε η φάση που έκρινε το ματς.

Ο Ντάλσιο έκανε τη σέντρα, ο Ματσόλα αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά με τον Βέρχουλστ να διώχνει αλλά ο Λισγάρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Το σκορ παρέμεινε μέχρι και το τέλος με τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα(64′ Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς(34′ Καρασαλίδης), Ντίας(80′ Καρέλης), Εντινγκά, Μεντόσα, Ντουάρτε, Αριγίμπι(64′ Μπαρμπόσα), Μανθάτης, Βέργος(64′ Ματσόλα)

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ(90′ Ρώσση), Μπεντινέλι, Φερνάντεθ(78′ Μουνιέ), Ιωαννίδης(66′ Ντάουντα)

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024