Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Όρθιος» ο ΠΑΣ στον Βόλο (1-1)

«Όρθιος» ο ΠΑΣ στον Βόλο (1-1)

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι όπου ο Βόλος ήταν σαφώς ανώτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ο Βόλος ήταν καλύτερος, ο ΠΑΣ ήταν αποτελεσματικός και έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1) σε μια αναμέτρηση αδιάφορη βαθμολογικά για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς νωρίς με γκολ του Σάντσες (4′) και σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχαν την υπεροχή, όμως οι Ηπειρώτες χάρη σε τέρμα του Λιάσου (29′) κόντρα στη ροή του ματς ισοφάρισαν σε 1-1. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα να είναι αρκετά… φτωχό, από άποψης θεάματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πραγματοποίησαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς μόλις στο 4′ άνοιξαν το σκορ με τον Σάντσες να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το γρήγορο γκολ βοήθησε τους Θεσσαλούς να βρουν ακόμα καλύτερό ρυθμό και μάλιστα βρέθηκαν μια… ανάσα από το δεύτερο γκολ, αλλά σημάδεψαν δις το δοκάρι. Στο 6′ με ένα φοβερό γυριστό σουτ του Περέα και στο 12′ με τον Νίνη.

Εκεί που η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είχε την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις ευκαιρίες, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφερε το ματς στα ίσια στο 29′, με τον Λιάσο να πετυχαίνει γκολ κόντρα στη ροή του ματς.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν θύμιζε καθόλου αυτόν του πρώτου μέρους, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ρίξει κατά πολύ ταχύτητα. Μόλις δύο καλές στιγμές σημειώθηκαν, μια για τον ΠΑΣ στο 83′ όταν εάν σουτ του Γροσδάνη πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι και μια για τον Βόλο στο 92′, με τον Μπαρτόλο να αστοχεί από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Νίνης, Μπαριέντος(86′ Κιάκος), Κρητικός(81′ Μπάλλας), Ρενάτο(60′ Μπαρτόλο), Περέα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πηλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς(46′ Σάλιακας), Κάστρο(68′ Nτομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης(68′ Γροσδάνης), Μπρένερ(68′ Λώλης), Παμλίδης(88′ Δούμτσης)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024