Ο Αμπράμοβιτς έφαγε έξι φορές… χυλόπιτα από τον Γκουαρντιόλα!
Έξι προτάσεις του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι φέρεται να έχει απορρίψει ο Πεπ Γκουαρντιόλα!
Δεν είναι νέα η είδηση πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν πάντοτε ο διακαής πόθος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς ο οποίος ήθελε σαν τρελός τον Καταλανό στην Τσέλσι. Ωστόσο κανείς δε γνώριζε πως ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα είχε απορρίψει… έξι φορές τον Ρώσο!
Σύμφωνα με την Athletic, ο Αμπράμοβιτς είχε κάνει έξι προτάσεις στο παρελθόν στον Πεπ Γκουαρντιόλα, δίνοντας του μάλιστα και τεράστια μπάτζερ! Ωστόσο και τις έξι φορές, η απάντηση του Καταλανού ήταν αρνητική.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο λόγος που ο Γκουαρντιόλα δεν αποδέχτηκε καμία από τις προτάσεις του Αμπράμοβιτς ήταν η… εμμονή του Ρώσου να αλλάζει τους προπονητές σαν τα… πουκάμισα.
- Μπενίτεθ: «Το σημαντικότερο θα είναι το δεύτερο παιχνίδι»
- Mondo Classic: Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Καραλής – Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις (vid)
- Το 1-0 της ΑΕΚ επί της Τσέλιε με κεφαλιά του Βάργκα (vid)
- Σαμσουνσπόρ – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-3: «Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Ισπανοί
- Μονακό – Ολυμπιακός 81-80: «Ερυθρόλευκη»… αυτοκτονία στο Πριγκιπάτο
- Europa League: Πρώτο βήμα για Άστον Βίλα (1-0) και Πόρτο (2-1), χωρίς νικητή το Μπολόνια – Ρόμα (1-1)
- LIVE: Θέλτα – Λιόν
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – ΑΕΚ Λάρνακας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442