Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φερέιρα : «Δεν θα με δουν να πέφτω»

Φερέιρα : «Δεν θα με δουν να πέφτω»

Ο Αμπέλ Φερέιρα εμφανίστηκε απογοητευμένος για την απώλεια του Recopa, όμως τόνισε πως δεν θα τον δει κανείς να ακολουθεί καθοδική πορεία.

Η Παλμέριρας «έχασε» μέσα από τα χέρια της το τρόπαιο του Recopa, αφού, ενώ κέρδισε εκτός έδρας την Ντεφένσα με σκορ 2-1, η αντίπαλος της ισοφάρισε το αποτέλεσμα στη ρεβάνς και πήρε τελικά την κούπα στα πέναλτι.

Ο Αμπέλ Φερέιρα εμφανίστηκε απογοητευμένος για το γεγονός πως δεν κατέκτησε το Κύπελλο, όμως τόνισε πως δεν είναι κάτι που θα τον πτοήσει.

«Είμαστε λυπημένοι γιατί χάσαμε, αλλά δεν θα με δουν να πέφτω. Έχουμε 24 ώρες (σ.σ. τη Δευτέρα η Παλμέιρας παίζει με τη Μποταφόνγκο), δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το μόνο που με απασχολεί είναι ο τραυματισμός των παικτών» ανέφερε ο Πορτογάλος για την απώλεια του τίτλου.

«Ήταν ένα ανταγωνιστικό, ισορροπημένο παιχνίδι, όπου ο αντίπαλός μας είχε λίγο περισσότερο την κατοχή της μπάλας και κατέληξε να σκοράρει. Σε αυτόν τον τύπο παιχνιδιών, κλασικά, μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Μου άρεσε η γενική συμπεριφορά της ομάδας. Δεν μπορώ να μη λυπηθώ για το τι έκαναν οι παίκτες. Υπάρχει η δυνατότητα να μεγαλώσουμε» πρόσθεσε σχετικά με το παιχνίδι με την Ντεφένσα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024