Οι οπαδοί της Παλμέιρας αρχίζουν να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους για τον Αμπέλ Φερέιρα, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.
«Ξύπνα Αμπέλ» είναι ένα από τα μηνύματα που έγραψαν στους τοίχους του σταδίου του συλλόγου, με τον οποίο ο Πορτογάλος, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, κατέκτησε το Κύπελλο Βραζιλίας και το Copa Libertadores το 2020.
Διαμαρτυρίες που προέκυψαν μετά την ήττα (0-1) για το Campeonato Paulista, με τους φιλάθλους να ζητούν «λιγότερο tic tok και περισσότερο ποδόσφαιρο» και απαιτώντας την αποχώρηση ορισμένων ποδοσφαιριστών.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».