Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor και η αλλαγή στο look της

Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor και η αλλαγή στο look της

Η Ελευθερία Ελευθερίου δηλώνει Survivor

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (14/04), μετά από την απόφαση του κοινού να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο, οι οποίοι ήταν και εκείνοι υποψήφιοι.

H τραγουδίστρια συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και πριν φύγει από το παιχνίδι, τόνισε ότι το περίμενε κι εισέπραξε μια μεγάλη αγκαλιά από τους συμπαίκτες της.

Με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου το twitter έστησε «γλέντι», καθώς η παίκτρια έκανε στενή παρέα με τον Αλέξη Παππά, τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη του ριάλιτι και ήταν η παίκτρια που οι χρήστες ήθελαν να αποχωρήσει!

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν στην ομάδα των Διάσημων λαμβάνοντας κάθε βδομάδα μια υψηλή αμοιβή και όπως σας ενημερώσαμε κέρδιζε 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Η τραγουδίστρια έμεινε στον Άγιο Δομίνικο τρεις μήνες, δηλαδή για 12 περίπου εβδομάδες, και υπολογίζεται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έφυγε από το παιχνίδι με περίπου 54.000 ευρώ.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης και λίγο πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο!

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Τα κατάφερα! I am a survivor 🙏 ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ!» και δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μακριά ράστα μαλλιά!

Ναι καλά διαβάσατε, ξεχάστε την Ελευθερία με τα μαλλιά που είχε έως τον ώμο, έφυγε από το survivor και… έκανε την πρώτη της αλλαγή στην εμφάνισή της!

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου:

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024