Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα - Ισραήλ : Υπεγράφη η συμφωνία για το Διεθνές Κέντρο Πτήσεων στην Καλαμάτα

Ελλάδα – Ισραήλ : Υπεγράφη η συμφωνία για το Διεθνές Κέντρο Πτήσεων στην Καλαμάτα

Tην υπογραφή της αμυντικής διακρατικής συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ για τη δημιουργία Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος, στην Καλαμάτα, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Η συμφωνία δίνει οριστική λύση στο χρονίζον πρόβλημα της εκπαιδεύσεως των Ικάρων της Πολεμικής Αεροπορίας με ικανοποιητική επάρκεια ωρών πτήσεως και υπερσύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων» επισημένεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τη συμφωνία υπέγραψαν ο γενικός διευθυντής της ΓΔΑΕΕ αντιπτέραρχος (ε.α.) Θεόδωρος Λάγιος -κατόπιν εξουσιοδότησης από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο- και o διευθυντής Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ (SIBAT), Ταξίαρχος ε.α. Γιαΐρ Κουλάς (Yair Kulas).

Στην τελετή παρέστησαν ο ακόλουθος Άμυνας του Κράτους του Ισραήλ στην Ελλάδα σμήναρχος Γιόσι Πίντο (Υossi Pinto), o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Elbit Systems» Μπεζχάλελ (Μπούτζι) Μαχλίς [Benhalel (Butzi) Machlis] και ισραηλινή αντιπροσωπεία.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024