
Η απάντηση Πελώνη για τα tweets του 2012
«Θεωρώ ότι αυτή η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλει να παίξει ένα ρόλο ιεράς εξέτασης είναι πολύ φτηνή τακτική που δείχνει και την απελπισία κάποιων» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη
«Θεωρώ ότι αυτή η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου που θέλει να παίξει ένα ρόλο ιεράς εξέτασης είναι πολύ φτηνή τακτική που δείχνει και την απελπισία κάποιων» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σχετικά με την κριτική που δέχεται για αναρτήσεις της στο Twitter προ δεκαετίας, στις οποίες ασκούσε κριτική σε νυν υπουργούς της κυβέρνησης.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, διερωτήθηκε «για ποιο πράγμα εγκαλούμαι ακριβώς εδώ».
«Επειδή σχολίαζα σχεδόν δέκα χρόνια πριν σε άλλο πλαίσιο με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα με την οποία έγραφα κιόλας; Ή μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweets όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στην πολιτική;» πρόσθεσε.
- Καταιγίδα και κεραυνοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- LIVE: Αντβέρπ – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για τη φιλική αναμέτρηση με την Αντβέρπ
- Οι ιδιοκτήτες του πλοίου που είδαμε στην «Οδύσσεια» δήλωσαν ότι δεν τους πλήρωσαν τις ζημιές
- Χούθι: Το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ είναι ανοιχτό – Ο ναυτικός αποκλεισμός αφορά μόνο τη Σαουδική Αραβία
- Παρέδες: «Ο Μέσι έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή» (vid)

