
MasterChef: Ανατροπή στον διαγωνισμό-Ποιος επιστρέφει
Δείτε τι έγινε στις αποψινές μαγειρικές μονομαχίες.
Χαρές αλλά και εντάσεις είχε το αποψινό επεισόδιο του MasterChef με τους κριτές να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των μαγειρικών μονομαχιών.
Ο Παύλος Χάπιλλος ανταγωνίστηκε την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και κατάφερε να διατηρήσει την θέση του. Έτσι συνεχίζει κανονικά στον διαγωνισμό ενώ η Κωνσταντίνα θα πρέπει να μαγειρέψει ξανά.
Η Ανούς Χεριμιάν στη δεύτερη μονομαχία είχε ξεκάθαρο προβάδισμα ενώ στην τρίτη μαγειρική μονομαχία ήρθαν τα πάνω κάτω.
Ο Στέφανος Χίλας έχασε και έπρεπε να βάλει την μαύρη ποδιά ενώ ο Γιάννης Αυλωνίτης πήρε την άσπρη ποδιά κι επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef.
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο Στέφανος θα πρέπει να μονομαχήσει ξανά για την παραμονή του.
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Ο Σανταμαρία με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3-1 για τον «δικέφαλο»! (vid)
- «Μαύρο» ρεκόρ στις γυναικοκτονίες στη Βραζιλία το 2025 με 4 νεκρές την ημέρα
- Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών σχολιάζουν στο in, την πρόταση του αντιεισαγγελέα για παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη
- Ο Ράιαν Ρέινολντς σχεδιάζει μια νέα ταινία για τον Deadpool
- Πόσο ισχυρό είναι το ελληνικό διαβατήριο – Ποια «νικάει»
- Ζαχαρίας Κεσσές: Κρούει τον κώδωνα για διορθώσεις στο νομοσχέδιο για τις αγωγές Slapp – Οι «παγίδες»


