Μπουρλά: Ισως χρειαστεί και τρίτη δόση για τους εμβολιασμένους
Ο Αλμπερτ Μπουρλά θεωρεί πιθανό ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι θα χρειαστούν και μία τρίτη ενισχυτική δόση μέσα σε 12 μήνες.
Ο Αλμπερτ Μπουρλά θεωρεί πιθανό ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι θα χρειαστούν και μία τρίτη ενισχυτική δόση μέσα σε 12 μήνες. Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι είναι πιθανό οι άνθρωποι να χρειάζεται να εμβολιάζονται ετησίως κατά του κοροναϊού.
Οι δηλώσεις του κ. Μπουρλά δημοσιοποιήθηκαν μεν σήμερα αλλά κατεγράφησαν την 1η Απριλίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της αμερικανικής πολυεθνικής CVS Health, σύμφωνα με το CNBC.
Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που μπορεί δυνητικά να μολυνθεί από τον κοροναϊό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τα εμβόλια θα καταστούν σημαντικό εργαλείο στη μάχη κατά των εξαιρετικά μεταδοτικών παραλλάξεων του ιού.
Σύμφωνα με τους ΝΥΤ, αυτό αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για το γεγονός ότι η Ε.Ε. έχει ήδη προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την Pfizer για την παραλαβή 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων το 2022 και το 2023 ώστε να προλάβει την αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης.
- Γύθειο: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 60χρονου ψαρά – Βρέθηκε η βάρκα του σε ακτή με βράχια
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
