Μακρινίτσα : Κραυγή απόγνωσης από τους χαροκαμένους γονείς – Ζητούν οικονομική βοήθεια
Δύσκολες στιγμές βαθιάς θλίψης, σοκ, αλλά και οικονομικής αστάθειας ζει η οικογένεια των δύο αδικοχαμένων παιδιών, της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 30χρονου αδερφού της Γιώργου, μετά το διπλό φονικό
Δύσκολες στιγμές βαθιάς θλίψης, σοκ, αλλά και οικονομικής αστάθειας ζει η οικογένεια των δύο αδικοχαμένων παιδιών, της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 30χρονου αδερφού της Γιώργου, μετά το διπλό φονικό.
Στο σπίτι της Μακρινίτσας, ο κόσμος έφυγε. Οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών απομακρύνθηκαν και το μόνο που απέμεινε είναι η θλίψη, το κενό που προκαλεί η απουσία των δύο παιδιών στους δύο τραγικούς γονείς. Μαζί τους όμως και το 2,5 ετών αγγελούδι της Κωνσταντίνας, το οποίο καλούνται να μεγαλώσουν ο παππούς και η γιαγιά του, σαν νέοι γονείς.
Για τον λόγο αυτό, και λόγω του γεγονότος οτι οι δύο γονείς είναι άνεργοι, γίνεται μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων που θα βοηθήσουν την οικογένεια να σταθεί στα πόδια της.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία μίλησε στο TheNewspaper.gr «πρόκειται για μία πράξη αγάπης. Για ένα στήριγμα. Οι άνθρωποι αυτοί βασίζονταν στα παιδιά τους. Φυσικά όλα θα γίνουν με αποδείξεις και με λογοδοσία για κάθε ευρώ που θα δοθεί».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας