
Μπαχτσελί : Ενοχλημένος από την άσκηση «Ηνίοχος», μιλά για συνωμοσία εναντίον της Τουρκίας
Στο πλαίσιο της αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων ο Μπαχτσελί, ισχυρίστηκε ότι «παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας»
Την ενόχληση της Άγκυρας, για την μεγάλη πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος, καταδεικνύει το παραλήρημα του κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος, για μία ακόμη φορά μίλησε για συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας και για προβοκάτσια από την πλευρά της Ελλάδας.
Στο πλαίσιο της αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων ο Μπαχτσελί, ισχυρίστηκε ότι «παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας», και έκανε λόγο για συνωμοσία που οργανώνει η Ελλάδα μαζί με άλλες χώρες εναντίον της Τουρκίας.
Η άσκηση
Η μεγάλη αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος» ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και διεξάγεται στον ελληνικό εναέριο χώρο.
Πρόκειται για την ευρύτερη αεροπορική άσκηση στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, η οποία παρέχει στους συμμετέχοντες υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και μοναδική εμπειρία συμμετοχής, γεγονός που αποδεικνύεται από το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν διεθνείς παράγοντες και στρατιωτικοί αναλυτές.
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα
- Ο Ίλον Μασκ αγνόησε τη γαλλική Δικαιοσύνη
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)
- Γιορτή σήμερα 23 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.04.2026]
- Mπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Στην κορυφή με Χάαλαντ



