
Survivor: «Αν είσαι μια φορά… εγώ είμαι δέκα» – Βαριές κουβέντες από τον Παππά στον James
Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις προβλήθηκε στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Παππά και τον James Καφετζή
Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις προβλήθηκε στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Παππά και τον James Καφετζή.
Όλα ξεκίνησαν από το χθεσινό Συμβούλιο όταν ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε για ακόμη μια φορά τον James και ο λόγος ήταν ένα ψάρι. Ο James Καφετζής πήγε για μερικές ώρες να ψαρέψει και να εξασφαλίσει τροφή για την ομάδα του.
Στην αρχή του επεισοδίου ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε ένα νέο περιστατικό που έλαβε χώρα στην καλύβα του Άγιου Δομίνικου.
Ο ηθοποιός αναφερόμενος στον James, αποκάλυψε πως του πήρε την ψησταριά που είχε κατασκευάσει με τον Σάκη Κατσούλη και ενώ τον ενημέρωσε πως θα την φέρει πίσω σε 5 λεπτά, είχαν περάσει 2 ολόκληρες ώρες και η ψησταριά ήταν άφαντη.
Με αυτό το περιστατικό έγινε πυρ… και μανία ο Αλέξης, δηλώνοντας στην κάμερα του Survivor: “Αυτά τώρα είναι μπούρδες, αλλά James αν είσαι μια φορά… εγώ είμαι δέκα, κι αν έχεις περπατήσει στους δρόμους της Ρόδου, εγώ έχω περπατήσει στους δρόμους όλου του κόσμου. Δεν περιμένω κανέναν James να με υποτιμήσεις”.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
