Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αμανατίδης : Συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας του - Πώς ένα σάντουιτς τον έστειλε στο χειρουργείο

Γιώργος Αμανατίδης : Συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας του – Πώς ένα σάντουιτς τον έστειλε στο χειρουργείο

Ο Γιώργος Αμανατίδης είναι καλά στην υγεία του και, όπως λέει, θα ξαναφάει κανονικά από έξω, αφού αυτό το τυχαίο περιστατικό δεν θα πρέπει να συνδεθεί με κανέναν τρόπο με τα καταστήματα εστίασης τα οποία λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Συγκλονίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε έπειτα από την κατανάλωση ενός… σάντουιτς.

Ο κ. Αμανατίδης περιέγραψε πώς αφού έφαγε ένα σάντουιτς – ένα πιτοειδές για την ακρίβεια – κατέληξε στο χειρουργείο να κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

«Σε κάποια στιγμή έφαγα ένα πιτοειδές το μεσημέρι, το απόγευμα είχα συμπτώματα δηλητηρίασης. Την επόμενη μέρα έκανα εξετάσεις κοροναϊού, επειδή είχα παρόμοια συμπτώματα, και βγήκαν αρνητικές», ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

«Mετά από τρεις ημέρες ανέβηκα στην Κοζάνη, εκεί ξεκίνησε ένας πυρετός 38 βαθμών. Οι μέρες περνούσαν. Έκανα αναλύσεις αίματος και αξονική τομογραφία, η οποίαέδειξε υγρό στον πνεύμονα, πήγα στον πνευμονολόγο».

Ο γιατρός του του συνέστησε να πάει στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου η αρχική διάγνωση ήταν σοκαριστική: οξεία ενδοκαρδίτιδα.

Το μήνυμα του βουλευτή

Ο Γιώργος Αμαντίδης εξήγησε ότι αγόρασε την πίτα έτοιμη από ένα μαγαζί εστίασης. Ουσιαστικά, είχε εντερόκοκκο και με τη μόλυνση και τη φλεγμονή κατέληξε από το έντερο στην καρδιά.

Την αγόρασε έτοιμη από ένα μαγαζί εστίασης, εντερόκκοκος, κατέληξε από το έντερο στην καρδιά

Πλέον, ο βουλευτής είναι καλά στην υγεία του και, όπως λέει, θα ξαναφάει κανονικά από έξω, αφού αυτό το τυχαίο περιστατικό δεν θα πρέπει να συνδεθεί με κανέναν τρόπο με τα καταστήματα εστίασης τα οποία λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ο βουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο, όπως σημειώνει, τον βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο κ. Αμανατίδης έστειλε και ένα διπλό μήνυμα: να παίρνουμε σοβαρά τα «σημάδια» που μας δίνει το σώμα μας και πως το επίπεδο του ΕΣΥ στη χώρα μας είναι υψηλό.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024