Family Traveller : Τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές χωρίς συνωστισμό
«Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου», τονίζεται στο δημοσίευμα
Tα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά για τις φετινές οικογενειακές διακοπές προτείνει το ταξιδιωτικό διαδικτυακό μέσο της Βρετανίας Family Traveller, με την Αλόννησο να είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας (https://familytraveller.com/holiday-destinations/europe/greece/best-greek-islands-family-holidays).
Με προορισμούς από τα Δωδεκάνησα, έως τις Σποράδες, τα Επτάνησα αλλά και τις Κυκλάδες, η Αλόννησος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεχωρίζει για το φυσικό περιβάλλον της αλλά και τα θαλάσσια πάρκα της.
«Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός με συγκριτικά πλεονεκτήματα. Με σχέδιο και σύστημα, η Αλόννησος μπαίνει καθημερινά στο μυαλό και την καρδιά όλο και περισσότερων ταξιδιωτών από Ελλάδα και το εξωτερικό», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Πέτρος Βαφίνης.
Η Τήλος με τον οικολογικό χαρακτήρα της, η Σκιάθος με τη ζωντάνια της, η φωτογενής Αντίπαρος, η ισορροπημένη Λευκάδα, η πολύχρωμη Σύμη, τα πανέμορφα Κουφονήσια, η αναζωογονητική Άνδρος, οι Παξοί της ιστιοπλοΐας και η μυθική Νάξος συμπληρώνουν τη λίστα για ιδανικές οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα.
«Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου», τονίζεται στον πρόλογο του δημοσιεύματος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.«Χωρίς αμφιβολία η επιλογή κάποιου ειδυλλιακού ελληνικού νησιού χωρίς συνωστισμό αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για τις φετινές οικογενειακές διακοπές», σημειώνεται.
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Γερνάμε σαν χώρα: Στα 47,2 έτη η διάμεση ηλικία στην Ελλάδα – Είμαστε οι τρίτοι «γηραιότεροι» στην ΕΕ
- Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους (τυπικά) φιλοξενούμενους
- Τροχαίο στα Σπάτα – Έκοψε στα δύο κολώνα ηλεκτροδότησης
- Κώστας Τσουκαλάς: Η ιστορία δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό – Το ΥΠΠΟ να προχωρήσει στην αγορά τους
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν ζητούν λογοδοσία εν μέσω κρίσης των θεσμών: Τι μάθαμε από την εκρηκτική ακρόαση της Παμ Μπόντι




