Οι φόροι φαίνεται να παίζουν αποφασιστικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» τον «ωθούν να παραμείνει στην Γιουβέντους». Όπως αναφέρεται, αυτός ο παράγοντας «είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αγνοηθεί όταν γίνεται λόγος για το μέλλον του CR7. Πρόκειται για μία εταιρεία, που μεταξύ Ιουνίου 2019 και Ιουνίου 2020, κέρδισε 105 εκατομμύρια δολάρια (88,2 εκατ. ευρώ)».
Μάλιστα σημειώνοντας τα φορολογικά οφέλη του 36χρονου Πορτογάλου διεθνή επιθετικού από την παρουσία του στη Γιουβέντους, αναφέρει ότι μπορεί ο μισθός του να είναι προϊόν της δουλειάς του στην Ιταλία, όμως όλα τα άλλα έσοδα είναι παγκόσμια, «αλλά χάρη στη φορολογική ελάφρυνση που εισήχθη το 2017, ο CR7 πληρώνει ένα κατ’ αποκοπή ποσοστό, 100.000 ευρώ, που αφορά όλα τα ξένα εισοδήματα, τα οποία υπερβαίνουν τα 40 εκατομμύρια ετησίως.»
Η ιταλική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι είναι αδύνατο να προσδιοριστεί το ακριβές όφελος που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά σίγουρα είναι μεγάλο, κάτι που θα χάσει σε περίπτωση αποχώρησής του από τη Γιουβέντους.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Ηρακλή για τη Stoiximan GBL με τα προβλήματα για τον Μπαρτζώκα να μην λείπουν για μια ακόμη φορά, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε εκτός αποστολής.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Σοκ προκαλεί η είδηση του απόηχου του σοβαρού τραυματισμού της Λίντσεϊ Βον κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, μετά από τρία χειρουργεία ήδη, κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό.