Ο Γκασπερίνι τσακώθηκε με ελεγκτή ντόπινγκ και κινδυνεύει να χάσει τον τελικό του Coppa Italia
Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι κινδυνεύει να μείνει εκτός τελικού του Coppa Italia (Αταλάντα-Γιουβέντους), αφού κατηγορείται για παρεμπόδιση ελέγχου ντόπινγκ.
Βαριά θα είναι η ποινή για τον προπονητή της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, αν βρεθεί ένοχος για παρεμπόδιση ελέγχου ντόπινγκ.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας τα έβαλε με έναν ελεγκτή ντόπινγκ, όταν εκείνος επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να κάνει εξετάσεις σε τέσσερεις παίκτες, τον περασμένο Φλεβάρη.
Αναλυτικότερα, ο Γκασπερίνι όπως μετέδωσε γειτονικό ΜΜΕ: «προσέβαλε τον ελεγκτή κατά τη διαδικασία και διαμαρτυρύθηκε εναντίον ολόκληρου του συστήματος αντιντόπινγκ, διακόπτοντας έναν έλεγχο σε παίκτη της Αταλάντα και αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στην προπόνηση»
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA έκανε επίσης γνωστό ότι ο εισαγγελέας αντιντόπινγκ της Ιταλίας, Πιερφιλίπο Λαβιάνι, άσκησε δίωξη στον 63χρονο προπονητή, για αυτή του την συμπεριφορά. Αν, δε, κριθεί ένοχος, τότε θα χάσει τον μεγάλο τελικό της ομάδας του, απέναντι στην Γιουβέντους, για το «Coppa Italia».
- «Έφυγε» ο Ρολάν Κουρμπίς που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό
- Αρχαίος τάφος στην Τουρκία ίσως φιλοξενούσε συγγενή του βασιλιά Μίδα
- Inside Iran’s Most Dangerous Uprising in Decades
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
