Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ : «Με το 3-1 εκτός, δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε»

Κλοπ : «Με το 3-1 εκτός, δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για την ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ, ενώ μίλησε και για τους Βινίσιους και Κρόος.

Δύσκολο θα είναι το έργο της Λίβερπουλ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει σκληρά να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

«Όταν έχεις χάσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι μοιάζεις να είσαι ήδη εκτός, αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε πολλά να χάσουμε. Το αποτέλεσμα στην Μαδρίτη έδειξε πως ήταν καλύτεροι από εμάς αλλά ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι ένα πρόβλημα, η ποιότητα του αντιπάλου είναι άλλο πρόβλημα και το άδειο γήπεδο είναι και αυτό πρόβλημα. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα μόνοι μας. Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα και το ότι δεν θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας είναι ένα έξτρα πρόβλημα.

Μετά από εμάς η Ρεάλ νίκησε την Μπαρτσελόνα και είναι προφανές πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θέλουμε γκολ αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε την άμυνα γιατί θα τιμωρηθούμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα στον κόσμο που να μπορεί να παίξει με την Ρεάλ και να μην της επιτρέψει να φτιάξει ευκαιρίες. Στο παιχνίδι της Μαδρίτης, το πρώτο τους γκολ ήταν μεγαλοφυές ενώ δεν αμυνθήκαμε καλά στα άλλα δύο» υποστήριξε ο Κλοπ σε πρώτο χρόνο.

Αναφερόμενος στους παίκτες που τον εντυπωσίασαν από την αντίπαλo toυ, ο Γερμανός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στους Κρόος και  Βινίσιους.

«Ο Κρόος είναι ένα από μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου για πάρα πολλά χρόνια. Ήταν σπουδαίος παίκτης από τότε που ήταν σε νεαρή ηλικία ενώ έχει πολλά ακόμα να δώσει στο ποδόσφαιρο. Τον θαύμαζα για χρόνια. Μπορεί να αλλάξει ένα ματς με τις βαθιές μεταβιβάσεις του.

Ο Βινίσιους δεν με εξέπληξε στο πρώτο ματς, με εντυπωσίασε. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, ένα ταλέντο που έχει μεγάλη βελτίωση. Θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στους παίκτες της Ρεάλ να τον τροφοδοτήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024