Σε ρυθμούς ρεβάνς κινούνται Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού στο Παρίσι για να ξεκαθαρίσουν το ποια θα πάρει το εισιτήριο των ημιτελικών του Champions League.
Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης είναι φυσικά ο Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος είναι και αυτός που έκρινε το πρώτο παιχνίδι με τα δύο του εκπληκτικά γκολ. Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για τον 22χρονο επιθετικό, του οποίου έπλεξε το εγκώμιο, καθώς δήλωσε σίγουρος πως κάποια στιγμή θα έχει τον… τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη.
«Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και χαίρεσαι να τον παρακολουθείς. Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και θα το αποδείξει σύντομα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.