Η εταιρεία, Stream it,  με βάση το Λας Βέγκας έχει παρουσιάσει το cyberlandr – ένα τροχόσπιτο / overlander για το tesla cybertruck.

Αυτή η απίστευτη εναλλακτική λύση κάμπινγκ επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και γραφείο οπουδήποτε και παντού, με αποτέλεσμα την εξερεύνηση στην απόλυτη άγρια ​​φύση και τις αστικές περιπέτειες.

Το tesla cybertruck διαθέτει μια σιλουέτα που θέλει να αναδείξει το cyberlandr.

Γι ‘αυτό όταν στοιβάζεται, το τροχόσπιτο εξαφανίζεται εντελώς μέσα στο κρεβάτι του φορτηγού, επιτρέποντας στο κλείσιμο του αυτοκινήτου αλλά και της πίσω πόρτας. Αυτό δημιουργεί ένα χαμηλό κέντρο βάρους, μηδενική αεροδυναμική αντίσταση και ελάχιστη επίδραση στην απόδοση.

Τελικά, αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διασχίζουν με το cyberlandr σε περιοχές που θα αποφεύγουν με τα περισσότερα φορτηγά. Ακόμα κι αν είναι εξοπλισμένο με έξτρα ρυμουλκούμενο, το συνολικό μέγεθος εξακολουθεί να είναι λογικό, επιτρέποντάς του να χωράει σε κανονικούς χώρους στάθμευσης και διασφαλίζοντας ότι δεν εμποδίζει την εξωτερική ορατότητα.

Το tech εσωτερικό

Η αισθητική, τα χαρακτηριστικά και η εφαρμογή που συνοδεύει το cyberlandr έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν και να βελτιώνουν την εμπειρία tesla cybertruck. Για παράδειγμα, ο πάγκος της πορσελάνης με μαρμάρινο στιλ cyberlandr αντικατοπτρίζει το ταμπλό του cybertruck.

Και ακριβώς όπως το cybertruck, το cyberlandr έχει αυτοματοποιημένη φωνή για τον έλεγχο χαρακτηριστικών όπως τα φώτα, τα ηλεκτροχρωμικά παράθυρα που μπορούν να ελέγξουν ακόμη και τη βρύση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να ελέγξουν αυτές τις λειτουργίες, να αναπτύξουν και να αποθηκεύσουν το cyberlandr, και να δουν το σύστημα παρακολούθησης surround 360 μοιρών.

Το ντους ανακυκλοφορίας σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα ξεμείνουν ποτέ από ζεστό νερό, ενώ τα θερμαινόμενα δάπεδα διατηρούν μια άνετη θερμοκρασία, όσο και αν το κρύο μαίνεται έξω.

Και επειδή στο cyberlandr είναι όλα ηλεκτρικά, δεν χρειάζεται ποτέ να τρέχετε γύρω από την πόλη για να αγοράσετε καύσιμο προπανίου, φυσικού αερίου ή ντίζελ – μια απλή φόρτιση είναι το μόνο που χρειάζεται. 500 Watt περιλαμβανόμενων ηλιακών συλλεκτών βοηθούν στην αναπλήρωση των μπαταριών του cybertruck.

Αν δεν είναι αυτό το τροχόσπιτο του μέλλοντος τότε πιο είναι;

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr