Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Johnson & Johnson : Προβληματισμός στη Γερμανία για τη χορήγησή του

Johnson & Johnson : Προβληματισμός στη Γερμανία για τη χορήγησή του

Η είδηση για αναστολή της χορήγησης του εμβολίου στις ΗΠΑ ανησυχεί την Γερμανία που δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το επόμενο βήμα.

Η είδηση για αναστολή χορήγησης του Johnson & Johnson στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει ανησυχία στη διεθνή κοινότητα για το μέλλον του εμβολίου. Στη Γερμανία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Χάνο Κάουτς, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πως οι αρχές θα διαχειριστούν το ζήτημα.

Ο Κάουτς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης των συντακτών, παρέπεμψε στο Ινστιτούτο «Πάουλ Έρλιχ», το οποίο, όπως είπε, είναι αρμόδιο για το θέμα. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της Βαυαρίας δήλωσε πως θα συνεχίσει τη χορήγηση του εμβολίου. Ερωτώμενος σχετικά με την απόφαση του κρατιδίου της Βαυαρίας, ο κ. Κάουτς διευκρίνισε ότι οι εισηγήσεις του Ινστιτούτου έχουν ομοσπονδιακή ισχύ.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, την Τρίτη, οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν την προληπτική «άμεση διακοπή» της χρήσης του εμβολίου Covid-19 της Johnson & Johnson, μετά την εμφάνιση σπάνιων περιστατικών θρόμβωσης.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024