Άνδρας που νοσούσε από κοροναϊό πέθανε αβοήθητος στο σπίτι του, καταγγέλλει δημοσιογράφος σε ανάρτησή της.
Όπως υποστηρίζει, ο 65χρονος έλαβε την οδηγία να παραμείνει σπίτι για δύο εβδομάδες ενώ νοσούσε από κοροναϊό. Ωστόσο, το Σάββατο η κατάστασή του επιδεινώθηκε και ο ασθενής επικοινώνησε δύο φορές με γιατρό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ο οποίος δεν ασχολήθηκε, όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr.
Μία μέρα μετά, την Κυριακή, ο 65χρονος έφυγε από τη ζωή.
Άγνοια δηλώνει το ΠΑΓΝΗ
Ο διοικητής του νοσοκομείου δηλώνει άγνοια για το θέμα και υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καταγγελία, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο.
Όπως είπε, εφόσον υπάρξει επίσημη ενημέρωση η διοίκηση θα εξετάσει τα στοιχεία.
Επιπλέον, διερωτήθηκε πώς οποιοσδήποτε είναι βέβαιος ότι ο 65χρονος κατέληξε από κοροναϊό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.