Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Του άξιζε...

Του άξιζε…

Ο Αχμέντ Χασάν. Ο απόλυτος σταρ της εβδομάδας που πέρασε για τον Ολυμπιακό. Το γκολ - μισή πρόκριση με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Τα γκολ χθες στο ντέρμπι των Αιωνίων που έφεραν την ανατροπή

Δεκαπέντε γκολ φέτος. Σε μια σεζόν που μόλις οι 13 από τις συνολικά 31 συμμετοχές του προέκυψαν με αφετηρία τη βασική ενδεκάδα. Ενας τέλειος «12ος παίκτης». Με χαρακτηριστική συνέπεια. Κάποιος που όχι μόνο δεν πτοείται από τη βαριά σκιά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο μεγάλο λιμάνι, αλλά που κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως σε μια ομάδα με σωστή διανομή ρόλων μπορεί την παράσταση να κλέψει και εκείνος που δεν του… περισσεύουν ακριβώς οι ατάκες. Που δεν είναι το έργο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Ο Αχμέντ Χασάν. Ο απόλυτος σταρ της εβδομάδας που πέρασε για τον Ολυμπιακό. Το γκολ – μισή πρόκριση με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Τα γκολ χθες στο ντέρμπι των Αιωνίων που έφεραν την ανατροπή.
Ενας «σεσημασμένος» σκόρερ που έχει προ καιρού καταθέσει τα διαπιστευτήριά του. Αλλά που ειδικά φέτος του βγάζεις το καπέλο. Ποιος ξεχνά άλλωστε την περιπέτεια που πέρασε άλλωστε στο δίμηνο Νοέμβρης – Γενάρης με τον Covid. Την ανησυχία που προκάλεσε η περίπτωσή του. Οχι μόνο επανήλθε δριμύτερος. Αλλά κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς. Εκείνος που προσωποποίησε την «πατέντα» του Πέδρο Μαρτίνς με τους δύο σέντερ φορ στον αγωνιστικό χώρο και μαζί το πιο συνηθισμένο «εφεδρικό σχέδιο» του Ολυμπιακού εντός συνόρων.

Σε ματς σαν το χθεσινό που από ένα σημείο και έπειτα χρειαζόταν κάτι… άλλο. Δεκαπέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 1.326 λεπτά λέει η στατιστική του. Δηλαδή ένα γκολ ή ασίστ κάθε 69 λεπτα συμμετοχής. Μην το ψάξετε αδίκως. Δεν θα βρείτε άλλον επιθετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέτος με αντίστοιχη συνέπεια. Προφανώς και του άξιζε λοιπόν με έναν τρόπο να σηκώσει εκείνος πρώτος το 46ο. Του άξιζε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε μια τόσο σημαδιακή βραδιά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024