
«Όχι» του Λημνιάτη στην ΑΕΚ, ψάχνει προπονητή η Ένωση
Ο Γιώργος Λιμνιάτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ να αναλάβει ως το τέλος της σεζόν μετά το διαζύγιο με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και πλέον η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην ΑΕΚ μετά το διαζύγιο με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Η πρώτη επιλογή των ανθρώπων της Ένωσης για να βγει η σεζόν ήταν ο εκ των βοηθών του πρώην πλέον προπονητή της ομάδας, Γιώργος Λιμνιάτης.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες αν η ομάδα έδειχνε βελτίωση ήταν πιθανό να προταθεί στον Λιμνιάτη να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.
Ωστόσο ο Λημνιάτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ λόγω ηθικής δέσμευσης προς τον Παπαθεοδώρου με την Ένωση να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
- Βύθιση του σούπεργιοτ Bayesian – Δεν έφταιξε η κακοκαιρία, αλλά μια σειρά από ανθρώπινα λάθη
- LIVE: Λιντς – Μπέρνλι
- Τέλος εποχής για τους παραδοσιακούς φορτιστές
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ
- Χιόνι σε περιοχές της χώρας: Πού έκαναν λευκή Πρωτομαγιά – Είχε 70 χρόνια να κάνει τόσο κρύο
- Είναι παλιοτόμαρο: Το «δεύτερο ημίχρονο» της μάχης Τραμπ – Κίμελ δεν έχει τέλος


