
Κανά: Η Γλυκερία είναι μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές που έχουμε
Η Μελίνα Κανά στάθηκε στην σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με την Γλυκερία και μίλησε για όσα θαυμάζει στην αγαπημένη τραγουδίστρια.
«Πριν από 15 χρόνια ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε με την Γλυκερία. Μοιραστήκαμε ένα πρόγραμμα τότε στη μουσική σκηνή «Σφεντόνα», και πέρυσι το χειμώνα, πριν την καραντίνα είχαμε πάλι βρεθεί, μοιραστήκαμε ένα πρόγραμμα στη μουσική σκηνή «Γραμμές», πήγαινε πάρα πολύ καλά αλλά σταμάτησε λόγω της καραντίνας», διηγείται η Μελίνα Κανά.
«Αυτό που δεν άλλαξε έιναι η κοινή μας αγάπη για τα λαϊκά τραγούδια αλλά και για άλλα πιο σύγχρονα. Έχουμε κοινό γούστο στην επιλογή των τραγουδιών.
Αυτό που δεν άλλαξε επίσης είναι η αμεσότητα στη σχέση μας, έχουμε μια καθαρή σχέση εμπιστοσύνης. Σέβεται και εμπιστεύεται η μια την άλλη.
Απολαμβάνω να τραγουδώ μαζί της λαϊκά τραγούδια… Η Γλυκερία είναι μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές που έχουμε.», είπε η Μελίνα Κανά για την Γλυκερία, που συνέχισε να μας ταξιδεύει με παλιές επιτυχίες όπως το «Αχ ας μπορούσα», το «Να’χα 100 καρδιές» αλλά και τα «Γύρνα πάλι γύρνα» και «Μια μελαχρινή».
- ΗΠΑ: Επιτέθηκαν για όγδοη συνεχόμενη νύχτα στο Ιράν – «Θα πάρουν αξέχαστα μαθήματα», δηλώνει ο Χαμενεΐ
- Φιστίκια Αιγίνης: Μικρά στο μάτι, μεγάλα σε διατροφική αξία
- Το Μουντιάλ των ρεκόρ: 50 εκατομμύρια δολάρια για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή
- Καιρός: Μίνι καύσωνας από σήμερα, στους 40°C η θερμοκρασία – Βοριάδες στο Αιγαίο
- «Μετανιώνω που δεν συνάντησα τον Έλβις» – Ο Μικ Τζάγκερ για την «ανόητη» συμβουλή του Τζον Λένον
- Το σχέδιο του Ισραήλ γίνεται όλο και πιο σαφές : Η επόμενη μέρα στη Γάζα δεν θα έρθει ποτέ

