
Το δεύτερο επεισόδιο του σήριαλ “Σιωπηλός Δρόμος” θα καθηλώσει
Ποιες είναι οι ζωές των απαγωγέων; Τι συμβαίνει αφού ζητούν τα λύτρα; Δείτε τις δηλώσεις της πρωταγωνίστριας Πηνελόπης Τσιλίκα
Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του MEGA «Σιωπηλός δρόμος», Πηνελόπη Τσιλίκα για το δεύτερο επεισόδιο της σειρά που θα προβληθεί απόψε, 11/4, στις 21:00.
Ο ρόλος που ερμηνεύει η κυρία Τσιλίκα είναι αυτός του δημοσιογράφου, τον οποίο καλούν οι απαγωγείς για να ζητήσουν λύτρα. Στο αποψινό επεισόδιο θα αποκαλυφθεί τι συμβαίνει από τη στιγμή που γίνεται αυτό το τηλεφώνημα.
Όπως είπε, πρόκειται για μια μίνι σειρά με μια πολύ σφιχτή και καλογραμμένη πλοκή.
Θα δούμε την απαγωγή, αλλά και τις ζωές όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν, καθώς όταν συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός, οι ισορροπίες μέσα στην κανονική πραγματικότητα εκτινάσσονται”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι “βγαίνει προς τα έξω η πραγματικότητα των σχέσεων και των ανθρώπων, αλλά και ποιότητες που δεν περίμενες να δεις”.
Δείτε απόψε στις 21:00 το δεύτερο επεισόδιο του «Σιωπηλού δρόμου» στο MEGA.
- Η Αυστραλία θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 3% του ΑΕΠ
- Στενά του Ορμούζ: Κατακόρυφη πτώση στις εξαγωγές πρώτων υλών, με εξαίρεση το Ιράν
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ