
Ανώδυνη ήττα για τον Ολυμπιακό από τον Φοίνικα Σύρου
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και υπέστη ανώδυνη ήττα από τον Φοίνικα Σύρου στο Ρέντη (0-3) για την 4η αγωνιστική των play offs της Volleyleague.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και υπέστη ανώδυνη ήττα από τον Φοίνικα Σύρου στο Ρέντη (0-3) για την 4η αγωνιστική των play offs της Volleyleague.
Οι Πειραιώτες, που έχουν εξασφαλίσει το 30ό τους πρωτάθλημα, αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές (δεν έπαιξαν οι Έγκλεσκαλνς, Όκολιτς, Μιγαήλοβιτς και Ζήσης), ο Φοίνικας το εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας τη νίκη στο Ρέντη και πλησίασε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Οι Συριανοί επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα (1-4), με τον Ολυμπιακό να προηγείται (14-12), αλλά ο Φοίνικας έφτασε τη διαφορά στους 4 πόντους (18-22), παίρνοντας το πρώτο σετ με 21-25.
Ο Φοίνικας ήταν ανώτερος και στο δεύτερο σετ, προηγήθηκε με 12-20 και έκανε το 0-2 στα σετ (16-25). Στο τρίτο σετ και πάλι ο Φοίνικας ήταν μπροστά στο σκορ, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε (7-7) αλλά οι νησιώτες ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στη νίκη με 18-25.
Τα σετ: 0-3 (21-25, 16-25, 18-25)
- Μουντιάλ 2026: Ο Ολίσε έσπασε το ρεκόρ του Πελέ στις ασίστ (vid+pics)
- Οι οκτώ αλλαγές που έρχονται στην επαγγελματική ασφάλιση
- Η Μαρία Παπαγεωργίου με δεύτερη συναυλία στο Φ hill Sessions
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι σταθμοί κλείνουν από σήμερα και τι ώρα
- Ταϊλάνδη: Αυξάνονται οι νεκροί από τη φωτιά σε μπαρ της Μπανγκόκ – Κατέληξε μία 20χρονη, συνολικά 34 θύματα
- Αρκάς: Καλημέρα σε όλες τις «ατέλειες» του κόσμου


