Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτας : «Ντροπιαστική η ήττα από τη Ζάλγκιρις – Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με το Λαύριο»

Κάτας : «Ντροπιαστική η ήττα από τη Ζάλγκιρις – Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με το Λαύριο»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου τονίζοντας πως του άρεσε ο τρόπος που έπαιξαν οι παίκτες του, ενώ χαρακτήρισε ντροπιαστική την ήττα από τη ΄Ζάλγκιρις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός απέναντι στο Λαύριο παίρνοντας μια εύκολη νίκη, με τον Όντεντ Κάτας να εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του.

Παράλληλα ο Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε και στην ήττα από τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας για τη Euroleague, χαρακτηρίζοντας τη ντροπιαστική, αναφέροντας πως ελπίζει η ομάδα να πήρε το μάθημα της.

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

Για το παιχνίδι με το Λαύριο: «Απλά παίξαμε καλά από την αρχή. Μετά από 7-8 λεπτά, κάναμε καλή δουλειά αμυντικά γιατί τα σουτ μπορεί να μπουν, μπορεί και να μη μπουν. Επιθετικά, μοιράσαμε καλά τη μπάλα. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, όλοι μαζί, από την αρχή συγκεντρωμένοι».

Για το ματς με τη Ζάλγκιρις: «Το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις ήταν πολύ κακό. Η εμφάνιση ήταν ντροπιαστική. Είναι δύσκολο να κρατάς την ίδια ένταση όταν παίζεις ανά δύο-τρεις μέρες. Ελπίζω ότι πήραμε το μάθημα μας.

Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, έχουμε κ άλλα σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, είναι φυσιολογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024