Αρκετά πιεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε κατά των συμπαικτών του, με αφορμή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Επεισόδιο για γερά νεύρα, παρακολουθήσαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής 10/4 στη Φάρμα.

Για αυτή την εβδομάδα την Αρχηγία της Φάρμας ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας ο οποίος όρισε και τις νέες εργασίες αλλά και υποχρεώσεις στους παίκτες του ριάλιτι.

Για άλλη μια φορά, ο Στράτος Τζώρτζογλου κέντρισε την προσοχή παικτών και τηλεθεατών. Ο γνωστός ηθοποιός ενημερώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη πως ψηφίστηκε από τους τηλεθεατές ως ο πιο αγαπητός παίκτης, κερδίζοντας έτσι την ασυλία για τη νέα εβδομάδα.

Ο ηθοποιός ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Μερικές ώρες μετά όμως ακολούθησε ένας απίστευτος καυγάς με τις φωνές του Στράτου Τζώρτζογλου να ακούγονται σε όλη τη Φάρμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε παρατηρήσεις στον Στράτο  Τζώρτζογλου σχετικά με τον τρόπο τον οποίο εργάστηκε για μια κατασκευή.

Ο ηθοποιός πλησίασε τον συμπαίκτη του, κάνοντας ένα ξέσπασμα με αφορμή τα σχόλια που μέχρι και εκείνη τη στιγμή τον είχαν υπερφορτίσει ψυχικά.

«Ο τρόπος που θα ειπωθεί κάτι έχει μεγάλη σημασία για τη διαβίωσή μας. Εγώ θα το θέσω ως θέμα και σηκώνομαι και φεύγω. Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα.

Τέλος και θα το πω και στον Σάκη. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου. Αν αρχίσουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα, θα γίνει χάος», είπε στη συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και κατέληξε με κραυγές…

«Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουν. Παραγνωριστήκαμε. Με ευγένεια, δεν είμαι δούλος κανενός».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο