Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος : Εσβησε κεράκια στην κλινική covid του Νοσοκομείου Βόλου - Δάκρυσε από χαρά

Βόλος : Εσβησε κεράκια στην κλινική covid του Νοσοκομείου Βόλου – Δάκρυσε από χαρά

Ο 42χρονος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, που νοσηλεύεται στην Α’ Κλινική covid στο νοσοκομείο Βόλου δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τους γιατρούς και και τους νοσηλευτές του έκαναν... πάρτι έκπληξη.

Μπορεί να περνάει δύσκολες μέρες στην μάχη που δίνει κατά του κοροναϊού, όμως αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Ο 42χρονος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, που νοσηλεύεται στην Α’ Κλινική covid στο νοσοκομείο Βόλου δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε τους γιατρούς και και τους νοσηλευτές του έκαναν… πάρτι έκπληξη.

Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στην κλινική, έγινε «ένα» με γιατρούς και νοσηλευτές. Ανθρωπος αισιόδοξος και συμπονετικός με όλους, τους κέρδισε μονομιάς. Πριν από λίγες μέρες συνομιλώντας με τη γιατρό και τις νοσηλεύτριες που εφημέρευαν ενημέρωσε ότι πλησιάζουν τα γενέθλιά του.

«Τι κρίμα που είμαι εδώ μέσα και δεν θα μπορέσω να τα γιορτάσω με τα παιδάκια μου και την αγαπημένη μου γυναίκα», είπε με τρεμάμενη φωνή που έσπαγε. Ήταν ολοφάνερο πως ένιωθε μόνος και ότι του έλειπαν οι δικοί του άνθρωποι. Το ίδιο συναίσθημα άλλωστε κατακλύζει όλους τους ασθενείς των κλινικών covid, που δεν μπορούν να δούνε τους δικούς τους ανθρώπους και η μοναδική τους επικοινωνία με τον έξω κόσμο, είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που κάνουν τη νοσηλεία τους.

Στο άκουσμα της επιθυμίας του 42χρονου, η γιατρός και οι νοσηλεύτριες αποφάσισαν να δράσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. «Γιατί όχι, ναι θα του κάνουμε εμείς ένα πάρτι- έκπληξη» σκέφτηκαν και αμέσως άρχισαν να καταστρώνουν σχέδια. Επικοινώνησαν με τη σύζυγό του και συμφώνησαν όλοι μαζί να τον γιορτάσουν.

Την επόμενη μέρα, ανήμερα των γενεθλίων του, αγοράστηκε η τούρτα, έγινε η συνεννόηση ώστε στο σβήσιμο να είναι όλοι συντονισμένοι μέσω του viber και το πάρτι στήθηκε. Μόλις η πόρτα άνοιξε και το προσωπικό της κλινικής μπήκε μέσα με την τούρτα και μέσω του viber ακούστηκαν τα παιδιά και η σύζυγός του να του τραγουδάνε το κλασικό τραγουδάκι των γενεθλίων …«μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά κ.λπ. κ.λπ.», ο 42χρονος ξέσπασε σε κλάματα χαράς.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, όλοι έκλαιγαν μαζί του. Η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη. Δεν πίστευε ότι με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούσε να έχει δίπλα του την οικογένειά του. Τους ανθρώπους που υπεραγαπά, αλλά δεν ήταν δυνατό να βρίσκονται μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» όλη την οικογένεια, με αποτέλεσμα η σύζυγός του και τα δύο μικρά παιδιά του να βρίσκονται σε καραντίνα. «Χίλια ευχαριστώ. Δεν ξέρω πώς να σας το ξεπληρώσω. Μου κάνατε το καλύτερο δώρο της ζωής μου», έλεγε τρισευτυχισμένος ο 42χρονος στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Για τη γιατρό της κλινικής Ευδοξία Μήντσιου η συγκεκριμένη στιγμή είναι από τα πλέον συγκινητικά στιγμιότυπα που έχει να θυμάται στο Αχιλλοπούλειο. «Ήταν πραγματικά από τις πλέον συγκινητικές στιγμές που έχω βιώσει. Είναι η ανθρώπινη διάσταση που παρεμβαίνει και κάνει αυτές τις στιγμές πιο φορτισμένες για όλους μας, ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό. Η περίοδος που περνάνε μέσα στην κλινική οι ασθενείς με κορονοϊό τους επιβαρύνει την ψυχολογία τους. Είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους. Για αυτό και έχει μεγάλη σημασία να τονωθεί το ηθικό του», πρόσθεσε.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024