
Ολυμπιακός : Υποδέχεται τη Χίμκι θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Χίμκι στο ΣΕΦ στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague και θέλει μόνο νίκη για να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (21:00) στο ΣΕΦ με την ουραγό της Euroleague Χίμκι για την 34η και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης και σκοπεύει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ περίεργη σεζόν.
Οι Ερυθρόλευκοι, μη έχοντας εδώ και καιρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, θέλουν να πουν αντίο με νίκη από την Euroleague και παράλληλα να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη ύστερα από μια δεδομένα αποτυχημένη χρονιά.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τη ρωσική ομάδα, που έχει 4-29 και μόλις μία νίκη σε δεκαέξι αγώνες μακριά από τη Μόσχα φέτος και αποτελεί αναμφίβολα τη μεγάλη απογοήτευση της σεζόν.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ζαν Σαρλ, Παπανικολάου και Μάρτιν, ενώ επιστρέφει στη δωδεκάδα για το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα ο Άαρον Χάρισον.
Η Χίμκι από την πλευρά της ενδέχεται να αγωνιστεί και πάλι με εννέα παίκτες, όπως και την Τρίτη στο Τελ Αβίβ απέναντι στη Μακάμπι, λόγω των τραυματισμών (Σβεντ) και των αποχωρήσεων παικτών όπως οι Τίμα, Μπούκερ, Μπέρτανς και Γιόβιτς.
Εκτός λόγω τραυματισμού της τελευταίας στιγμής έμεινε και ο πολύτιμος σέντερ Μίκι, ενώ επιστρέφει ο Πονγκρασόφ.
Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι δεν αποκλείεται το σημερινό ματς να πάρει ιστορικές διαστάσεις, αν ο Βασίλης Σπανούλης αποφασίσει φέτος να κρεμάσει τα παπούτσια του, αφού τότε αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της σπουδαίας καριέρας του.
Πάντως μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το μέλλον του αρχηγού των Πειραιωτών, με τις πιθανότητες να λένε πως ίσως αγωνιστεί ακόμη μία σεζόν.
Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης είναι ο ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρσία, ο πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο ισραηλινός Σεφί Σέμες.
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι influencers στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Βιασμοί, trafficking και πορνογραφία ανηλίκων οι κατηγορίες των «επαγγελματιών» μισογυνισμού Άντριου και Τρίσταν Τέιτ


