Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθλια ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Καραϊβάζ

Αθλια ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Καραϊβάζ

Δεν μπορεί να βάζεις μια ειδεχθή δολοφονία στο ίδιο τσουβάλι και να μιλάς για έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας για την οποία φταίει η κυβέρνηση

Σε ένα πολιτικό «φάουλ», αν όχι αθλιότητα, έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, πριν καν κρυώσει το αίμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ενώ μια αυτονόητη έκφραση θλίψης για τον θάνατο του Καραϊβάζ και το δικαιολογημένο αίτημα ενός κόμματος να διελευκανθεί η υπόθεση, θα ήταν αρκετά, η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε τη γνωστή πολιτική σπέκουλα.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ».

Με άλλα λόγια. σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς να παραθέτει στοιχεία, για τη δολοφονία φταίει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο Μ. Χρυσοχοϊδης. Ούτε λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση η αξιωματική αντιπολίτευση απλά δίκασε και καταδίκασε τους «υπαίτιους» για την… βαριά εγκληματικότητα.

Λες κι επί ΣΥΡΙΖΑ είχε σταματήσει ο πόλεμος των νονών της νύχτας. Λες και την περίοδο 2015-2019 η βαριά εγκληματικότητα είχε… ρεπό ή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε καταφέρει να την αντιμετωπίσει.

Σε κάθε περίπτωση, όταν μια οικογένεια, όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και το Πανελλήνιο θρηνούν έναν άνθρωπο, έναν δημοσιογράφο, δεν βγάζεις ανακοίνωση για να αποδόσεις ευθύνες. Είναι θέμα συναισθηματικής νοημοσύνης, αλλά είναι και πολιτικό απρέπεια να το κάνεις αυτό. Και το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις συγγνώμη

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024