
Φάρμα: Στα «μαχαίρια» Στράτος Τζώρτζογλου και Μιχάλης Ιατρόπουλος
Άναψαν τα… αίματα στη «Φάρμα» με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να διαπληκτίζονται έντονα, με αφορμή κάποιες εργασίες.
Άναψαν τα… αίματα στη «Φάρμα» με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να διαπληκτίζονται έντονα, με αφορμή κάποιες εργασίες.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το αποκλειστικό απόσπασμα που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», όπου οι δύο παίκτες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εκνευρίστηκε επειδή ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν ακολούθησε τις οδηγίες που του είχε δώσει και του έβαλε τις φωνές.
Από την πλευρά του, ο Στράτος Τζώρτζογλου απείλησε πως θα αποχωρήσει αν ξαναδεχθεί προσβολές.
Στην περιοχή της φάρμας εθεάθησαν αγριογούρουνα, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση για… σκοπιές, προκειμένου να μη δεχθούν επίθεση.
Εν τω μεταξύ, Δέδε και Τοτόμη σχολιάζουν την… ανδροκρατία στη «Φάρμα».
Δείτε το βίντεο
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)
