Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ατάκες «δηλητήριο» για τους παίκτες του Survivor

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ατάκες «δηλητήριο» για τους παίκτες του Survivor

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλάει για όλους και για όλα με τον δικό της γλαφυρό τρόπο

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει να πει κάτι για όλους.

Το βράδυ της Πέμπτης (8-04) η πρώην παίκτρια του ριάλιτι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ποιον θεωρεί ηθικό η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ποιος είναι «σιγανό ποταμάκι», ποιος της αρέσει σαν άντρας και ποιος της βγάζει αρνητική ενέργεια; Μιλάει για όλους και για όλα με τον δικό της γλαφυρό τρόπο.

«Ο Τριαντάφυλλος ροχαλίζει πάρα πολύ, μιλάει πολύ, λέει αερολογίες, και το παίζει «θύμα. Είναι καλό παιδί αλλά έχει υπερβεί το όριο. H Ελευθερίου είναι σιγανό ποταμάκι, τα πηγαίναμε καλά αλλά νομίζω ότι έκατσε αρκετά στο παιχνίδι», είπε ενώ όταν η κουβέντα έφτασε στην Ασημίνα Ιγγλέζου;

«Αν είπαν για την Ανθή, παρ’ την, που η Ανθή είναι καλό κορίτσι απλά παρασύρθηκε, τότε για την Ασημίνα τι να πω, μήπως να την σπάσουμε τη φωτογραφία;», είπε βλέποντας την κορνίζα της Ασημίνας.

«Τι μου τον έφερες έτσι τον Παππά, έχει αλλάξει δεν ήταν έτσι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Φέρεται λίγο άνανδρα στις γυναίκες και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσει η στρατηγική που ακολουθεί, λέει άσχημες λέξεις κι αυτό που είπε για την Άννα Μαρία δεν μου άρεσε καθόλου, που χρησιμοποίησε την επάρατη νόσο για το θέμα που δεν μπορώ να το ξεστομίσω καν. Βγάλε τον Παππά, δεν τον θέλω» είπε βλέποντας την κορνίζα του Αλέξη Παππά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024