Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώτης Σεργουρόπουλος: «Έγινα έξαλλος δεν μπορούσα να δεχθώ αυτόν τον σεξισμό»

Φώτης Σεργουρόπουλος: «Έγινα έξαλλος δεν μπορούσα να δεχθώ αυτόν τον σεξισμό»

Εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αφού μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #MeToo με αφορμή την ιστορία της Τζένης Μπότση

Καλεσμένος στην εκπομπή TikTok βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/3) ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά κι αν έχει χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσει κι ο ίδιος την εξουσία του σε κάποιον άλλον.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος τοποθετήθηκε και για το λεγόμενο «ελληνικό #MeToo», εφόσον γνώριζε τι είχε συμβεί στην ηθοποιό Τζένη Μπότση, και τόνισε πως «ήξερε ιστορίες και προέτρεψε να τις πουν γιατί δεν του άρεσε να βλέπει γυναίκες να κρατούν μέσα τους αυτά τα πράγματα, του αρέσουν να αποκαλύπτονται πράγματα».
Ακόμα, αναφέρθηκε και στην ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε η Τζένη Μπότση από γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη και σημείωσε:
«Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να τιμωρούνται. Πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει. Σταματάει με αυτόν τον αμήχανο τρόπο, αλλά σταματάει. Η Τζένη είπε ότι μετανιώνει που δεν το είπε νωρίτερα, γιατί άφησε να συμβεί το ίδιο και σε άλλες γυναίκες. Αν το είχε κάνει, όμως, νωρίτερα, μπορεί να μην είχε σταματήσει αυτό».

Για την περίπτωση που τον εξόργισε, όταν παρουσίαζε εκπομπές είπε:

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος για αυτό γιατί 20 χρόνια έφτιαχνα ομάδες και δεν γύρισε ένας να μου πει ότι με τον Φώτη πέρασα άσχημα. Έχω ξεφύγει καμιά δυο φορές υπερασπιζόμενος το δίκιο άλλου.

Είχα καλεσμένη την Τσιτσιολίνα και την υποδέχομαι με κάθε σεβασμό. Την κάλεσα όχι για να μου δείξει αυτά που δείχνει στις ταινίες αλλά ήθελα να μου μιλήσει. Ήταν ένας υπάλληλος, ηχολήπτης που την ταλαιπωρούσε πάρα πολύ κι αυτή είχε θέμα με το μικρόφωνό της με την μετάφραση κι είχε εκνευριστεί.

Αυτός ο άνθρωπος είπε άντε μωρή με την καραπ….α και δεν της έδωσε σημασία. Αυτός ο άνθρωπος έφυγε την ίδια στιγμή. Εξαφανίστηκε, τον έδιωξα.

Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ταλαιπωρούσε έναν άνθρωπο τόσο πολύ κι ότι υπήρχε αυτός ο σεξισμός απέναντί της κι έγινα έξαλλος. Αυτό είναι που μπορεί να χρησιμοποίησα την εξουσία.»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024