Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Τσίπρα με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Συνάντηση Τσίπρα με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Ο Αλέξης Τσίπρας, «άκουσε τους προβληματισμούς του ΔΣ της Ένωσης σε σχέση με τον παραγκωνισμό της από τις διαδικασίες θεσμικής συνεργασίας με το υπουργείο Δικαιοσύνης, ζήτημα το οποίο έχει ήδη τεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών»

Με αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας, «άκουσε τους προβληματισμούς του ΔΣ της Ένωσης σε σχέση με τον παραγκωνισμό της από τις διαδικασίες θεσμικής συνεργασίας με το υπουργείο Δικαιοσύνης, ζήτημα το οποίο έχει ήδη τεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι θα αναλάβει «κάθε αναγκαία κοινοβουλευτική πρωτοβουλία προκειμένου να αναδειχθούν τα θεσμικά αιτήματα της Ένωσης, με στόχο να διαφυλαχθεί ο συνταγματικά κατοχυρωμένος ρόλος της».

Στη συνάντηση, επίσης, συζητήθηκε, «η έλλειψη σοβαρών μέτρων προστασίας σχετικά με την επαναλειτουργία των δικαστηρίων, όπως ο έγκαιρος εμβολιασμός των λειτουργών και συλλειτουργών της Δικαιοσύνης, καθώς και των δικαστικών υπαλλήλων».

Τέλος, όπως επισημαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με δικαστικούς υπαλλήλους και εκπροσώπους των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024