
Κρήτη : Νόσησε με κοροναϊό για δεύτερη φορά αγοράκι τριών ετών
Το παιδάκι είχε νοσηλευτεί με κοροναϊό τον Ιανουάριο και τώρα βρέθηκε πάλι θετικό στον ιό.
Πολλά ερωτήματα εγείρονται στην ιατρική κοινότητα για την εξέλιξη με το τρίχρονο αγόρι από τη Σητεία, το οποίο για δεύτερη φορά βρέθηκε θετικό στην covid-19 και χρειάστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Το παιδάκι διαμένει σε Τοπική Κοινότητα της Σητείας και οι γονείς του ανησυχούν έντονα γιατί είναι η δεύτερη φορά που έχει νοσήσει φέτος και μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο χρειάστηκε η διακομιδή του και πάλι στην κλινική covid του ΠΑΓΝΗ.
Μιλώντας για το θέμα στην ΕΡΤ, ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης δήλωσε: “Η εξέλιξη στην υγεία του μικρού παιδιού δημιουργεί κάποια ερωτηματικά όχι μόνο σε εμάς αλλά και στον ιατρικό κόσμο. Έχουμε ενημέρωση για ένα περιστατικό που είχε παρουσιαστεί το χειμώνα σε κοντινό χωριό της Σητείας και αφορά ένα παιδί τριών ετών, το οποίο φαίνεται ότι νόσησε ξανά”.
- Τραμπ: «Ενδέχεται να υπάρξει πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν το Σαββατοκύριακο
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Ανεστίδης στο in μετά τη δικαίωση: Ήταν ένα πληρωμένο συμβόλαιο γιατί έδειξα τη σαπίλα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τραμπ θα πάει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα – Εκεί «θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα» λέει ο Ρούμπιο



