Κόλαση η Βραζιλία : Απίστευτο τραγικό ρεκόρ με 4.195 νεκρούς σε 24 ώρες
Η Βραζιλία για πρώτη φορά ξεπέρασε τους 4.000 νεκρούς από κοροναϊό μέσα σε μία ημέρα ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα κατέγραψε άλλα 86.979 κρούσματα.
Η Βραζιλία ξεπέρασε χθες Τρίτη – για πρώτη φορά – το όριο των τεσσάρων χιλιάδων θανάτων ασθενών με την COVID-19 μέσα σε μόλις μια ημέρα, με το υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει ότι υπέκυψαν 4.195 σε 24 ώρες, νέο τραγικό ρεκόρ.
Και 86.979 κρούσματα
Η χώρα αυτή των 212 εκατομμυρίων κατοίκων καταγράφει τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού σε απόλυτους αριθμούς, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ, με 336.947 νεκρούς.
Η Βραζιλία κατατάσσεται επίσης δεύτερη σε αριθμό μολύνσεων παγκοσμίως, με 13.100.580 επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2, εκ των οποίων 86.979 τις προηγούμενες 24 ώρες.
Πηγή: ΑΠΕ
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
- Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό
- Ο Βιν Ντίζελ μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας «Fast Forever»
- Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ δεν ξεχνά ότι δεν τον βοήθησαν με το Ιράν – Και θα το καταστήσει σαφές
- Στεγαστική κρίση: «Βουτιά» στις βαθύτερες αιτίες της – Από το δικαίωμα στην κατοικία στην επισφάλεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442