
Μαρτίνς : «Είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, να είμαστε προσεκτικοί στη ρεβάνς»
Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο γεγονός ότι έγινε ένα ανοιχτό ματς με φάσεις και για τις δύο ομάδες τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προσεκτικός στη ρεβάνς.
Μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως έγινε ένα ανοιχτό ματς και από τις δύο ομάδες ενώ ήδη έχει το μυαλό του στη ρεβάνς.
Όσα είπε ο Μαρτίνς:
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με ευκαιρίες και με ένταση. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός για να δούμε ένα καλύτερο παιχνίδι από άποψη ταχύτητας, όμως είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες.
Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε ακόμα ένα ματς με τα Γιάννενα που παίζουν πάντα πολύ καλά και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων

