Μυτιλήνη : Αδειάζει ο προσφυγικός καταυλισμός στον Καρά Τεπέ – Στην τελική ευθεία το κλείσιμό του
Μέχρι το τέλος του μηνός αναμένεται να έχει μετεγκατασταθεί ο υπόλοιπος πληθυσμός στο προσωρινό ΚΥΤ στο Μαυρουβουνι ,
Λίγο πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα θα δοθεί το Δημοτικό κέντρο του Καρά Τεπέ στο Δήμο Μυτιλήνης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μέχρι το τέλος του μηνός αναμένεται να έχει μετεγκατασταθεί ο υπόλοιπος πληθυσμός από το Δημοτικό Καρά Τεπέ στο προσωρινό ΚΥΤ στο Μαυρουβουνι , οπότε και ο χώρος θα δοθεί προς αξιοποίηση στο Δήμο Μυτιλήνης για τις ανάγκες του.
Στον δημοτικό καταυλισμό μέχρι τώρα διαμένουν κυρίως οικογένειες με παιδιά και ευπαθείς ομάδες, ενώ μέσα λειτουργεί και η δομή καραντίνας για όσους πρόσφυγες και μετανάστες βγαίνουν στα όρια του δήμου Μυτιλήνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλείσιμο του δημοτικού καταυλισμού αποτελεί μία προεκλογική δέσμευση, αλλά και μία δικαίωση για το Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, ο οποίος είχε ζητήσει για αρχή εκκένωση των δομών που υπάρχουν με πρώτες το ΠΙΚΠΑ και το Δημοτικό Καρά Τεπέ.
- Το σύνδρομο της οθόνης (VAR): Κουμπαράκης και συμπτώσεις (που επαναλαμβάνονται)
- Το 2025 η Gen Z τα ‘βαλε με την εξουσία – Τι θα ακολουθήσει;
- Η υπόσχεση που έδωσε η Μπριζίτ Μπαρντό στον αποξενωμένο γιο της πριν από τον θάνατό της
- Ναυτιλία: Κερδίζει έδαφος η πυρηνική πρόωση των πλοίων
- Πράγματα που αξίζει να γνωρίζεις για το Betsson Super Cup
- Χάος στη Μάγχη: Διακοπή μέχρι νεωτέρας όλων των δρομολογίων της Eurostar λόγω προβλημάτων



